Kuka?

Petteri 10 sekunnnissa

Olen Petteri Kallio, digitaalisen oppimisen asiantuntija. Jos minut pitäisi tiivistää kahteen sanaan, ne olisivat jatkuva oppiminen. Jo pidempään jatkuvan oppimishimoni kohteena on ollut digitaalinen oppiminen, digitaalinen markkinointi ja tulevaisuuden työ. Näistä aiheista myös puhun mielelläni – yksin, kaksin tai yleisön edessä.

Petteri minuutissa

Koulutukseltani olen  geenitutkija ja nyt työskentelen HAUS kehittämiskeskuksella. Päivät menevät mukavasti rakennellessa valtion yhteistä oppimisympärisötä, eOppivaa. Päivätöiden lisäksi ja ohella olen toiminut yrittäjänä yli kymmenen vuoden ajan. Tältä reitiltä on myös karttunut vahvaa ymmärrystä nykypäivän työelämätaidoista ja niiden muutoksista. Olen perustajaosakkaana Call to Action Oy:ssa. Olen myös tuottanut ammatikseni tapahtumia, kouluttanut satoja asiantuntijoita, esimiehiä ja johtajia sekä vetänyt laajoja EU-hankkeita.

Osaamistani olen tiivistänyt kahteen kirjaan: Future Leadership ja Kokeilukirja. TEDX-Otaniemessä olen ollut puhumassa jatkuvasta oppimisesta. Olen tohtori, jolle pelkkä tiede ei riittänyt. Haluan myös kokeilla ja tehdä asioita itse. Mottoni on Never Stop Learning.

 

Seuraa omalla vastuulla

Twitterissa

LinkedInissa

Youtubessa

Instagramissa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *