Menossa nyt

Tämä on menossa nyt-sivu. Jos sinulla on oma blogi, sinunkin kannattaisi tehdä samanlainen. Lyhyesti jos verkkosivujen linkki sanoo ”menossa nyt” se tarkoittaa sitä mitä tämä ihminen on keskittynyt tekemään tällä hetkellä elämässään.

Olen Petteri Kallio, digitalisaation ja oppimisen asiantuntija. Kiinnostukseni kohteena on ollut jo pitkään digitalisaatio, oppiminen, digitaalinen markkinointi ja tulevaisuuden työ. Näistä aiheista myös puhun mielelläni – yksin, kaksin tai yleisön edessä.

Valtion digitaalisen oppimisen rakentaminen

  1. Alustan rakentaminen (www.eoppiva.fi)
  2. Tiimin rakentaminen ja kehittäminen
  3. n. 50 koulutuksen tekeminen
  4. Ensimmäinen suomalainen oppimismuotoilukirja
  5. HAUSin johtoryhmässä toimiminen johtavana asiantuntijana ja CDO:na.

Digitaalinen markkinointi ja viestintä

Muutaman vuoden (4) jälkeen takaisin operatiiviseen markkinoinnin ja viestinnän tekemiseen. Agendalla parannuksia verkkosivuissa, sosiaalisessa mediassa ja markkinoinnin automaatiossa. Tiimin rakentaminen ja sparraaminen myös kovassa vauhdissa. Olen edelleen myös osakkaana kuopiolaisessa digimarkkinonintiyrityksessä Call to Action Osakeyhtiössä.

Puhekeikat ja keynotet

Näitä olen tehnyt hyvin harvakseltaan pl. päivätyöni. Edelleen kuitenkin silloin tällöin saan kysymyksiä voisinko puhua motivaatiosta, työn tekemisestä, oppimisesta ja digitalisaatiosta. Ota ihmeessä yhteyttä. Ihan mielelläni näistäkin puhun.

Elämistä Lauttasaaressa

Olen asustellut Helsingissä jo pari vuotta. Viihdyn erinomaisesti. Otan mielelläni vastaan kahvi ja lounaskutsuja keskustan alueella. Olisi kiva taas kuulla teistä. Harrastukset ovat samat kuin ennenkin tosin yhtenä lisähommana on Dare to Learnin hallituspaikka. Se on universumin siistein tapahtuma.


Päivitetty 1.8.2019