Mitä Elvis tekisi?

Mentorit

Hyvä mentori tarjoaa hyviä mittatilausneuvoja sinulle. Hän on henkilökohtaisesti kiinnostunut sinusta ja tekemisistäsi. Hyvä mentorointi on räätälöityä, harvinaista ja erittäin kallista.

Olen ollut onnekas koska minulla on ollut urani aikana erittäin hyviä mentoreita.  He ovat auttaneet, laittaneet minut miettimään jopa huutaneet välillä. He ovat uhranneet kaikkein tärkeintä omaisuuttaan minulle. Aikaa.

Sankarit

Tämän lisäksi olen käyttänyt omia sankareitani (myös mielikuvitushahmoja) esikuvana omalle tekemiselle. Olen kysynyt täsmäkysymyksiä Batmanilta, Elvikseltä ja Walt Disneylta. Tämä kuullostaa tietysti hullulta, mutta esimerkiksi Elvis on ratkaissut monta ongelmaani kun olen kysynyt; Mitä Elvis tekisi?

Myös internet  on täynnä sankareita, joita jokainen voi seurata ilmaiseksi. Myös erilaiset muistelmat ja elämänkerrat ovat hyviä oppimisen kannalta. Nämä sankarit voivat olla myös niitä, joiden keskusteluja kuulet kahvilassa, virtuaalimuusia tai vaikka omia työkavereita. Monet näistä sankareista ovat vapaasti saavutettavissa kun vain jaksat etsiä ja kuunnella heitä. Kuuntele.

Mielestäni ei ole enää tekosyytä valittaa jos Elon Musk ei lähde mentoriksi, koska voit seurata häntä melko hyvin myös sosiaalisen median avulla, lukemalla hänen kirjoituksiaan, seuraamalla hänen saavutuksiaan ja tutkimalla hänen urapolkuaan.

Hyvä mentori on kuin kallis mittatilauspuku, johon kaikilla ei ole mahdollisuutta. Voit kuitenkin aina kysyä kysymyksen: Mitä Elvis tekisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *