Karma

Teoilla on aina seuraus. Seurauksella on syynsä. Teot aiheuttavat pieniä värähdyksiä universumissa. Ne voivat synnyttää Nassim Talebin mainitsemia mustia joutsenia tai perhosvaikutusta jossain maailman kolkassa. Se, millaista elämää elät nyt on vain heijastus menneisyyden teoistasi. Sinä olet luonut oman nykypäiväsi. Tulevaisuus tehdään siis tänään. Tämä on karmaa.

Karmalla tarkoitetaan yleensä tietyissä uskonnoissa esiintyviä syyn ja seurauksen toimintaa kuvaavia oppeja. Opin mukaan nykyinen olotila on siis suoraa seurausta menneisyyden teoista ja Karma on siis näiden summa. Summaten siis hyvät teot johtavat tulevaisuudessa hyvään ja pahat teot taas auttamattomasti pahaan. Karmassa siis kaikki on riippuvaista siitä mitä itse asioille tekee. Minä uskon tähän aivan täysin.

Ilman että heittäydytään uskovaiseksi näinhän se on myös (työ)elämässä. Se mitä jättää taaksensa yleensä löytää ennemmin tai myöhemmin edestään (hyvänä tai pahana). Minä uskon, että jos on ollut ihmisille, ystäville, työkavereille ja asiakkaille hyvä tai vähintäänkin tarkoittanut hyvää se tulee auttamaan sinua myös tulevaisuudessa.

Haastankin nyt kaikki “karmatalkoisiin” . Otetaan siis yhteyttä yhdelle ystävälle, yhdelle työkaverille ja yhdelle asiakkaalle ihan vaan kysyäksemme, että miten menee ja voinko jotenkin auttaa? Olisi mielenkiintoista kuulla mitä kaikkea tämän ansiosta tapahtuu.  Laitetaan siis hyvä kiertämään ja luotetaan että se karman voimaan.

Who will trade his karma for my kingdom?

A sacrificial rite to render truth

The fire in my soul rejects my wisdom

Cause all you do in life comes back to you

Kamelot, Karma.

spotify:track:6O6NWaYqB6HrWtDLoEQYZE

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *