Sisällöt ovat ikuisia

Jokaisen tulisi kirjoittaa blogia. Jos ei joka päivä niin ainakin viikoittain. On lukuisia syitä miksi oman blogin kirjoittaminen on loistava idea. Enkä keksi yhtäkään syytä miksi jokaisen (asiantuntijan) ei pitäisi kirjoittaa blogia. Siltikin vaikka kukaan ei edes lukisi niitä.

Blogi viikossa

Uskon vahvasti että kannattaa varata itsellesi aikaa sanoa jotain sinulle tärkeää. Takaan että kun kirjoitat sen blogiisi se parantaa ajattelua, asennetta ja suhdettasi lukijoihin. Yritä kirjoittaa blogiisi se mihin uskot ja selittää miksi.

Monilla vanhoilla sisällöillä voi olla paljonkin arvoa lukijoille, joten suosittelen että pidät blogiasi hengissä niin pitkään kuin internet on olemassa. Uusi sisältö on luultavasti arvokkaampaa kuin vanha, mutta vanhaa sisältöä on aina enemmän (tästä termi pitkä häntä). Jos esimerkiksi julkaiset yhden blogin viikossa on sivustollasi vuoden päästä sinulla on 51 vanhaa blogia ja vain yksi uusi blogi. Ja jos uusi blogisi on 10 kertaa arvokkaampi (tottakai se on) silti 84% sivustosi arvosta tulee vanhoista blogeistasi.

Sano sanottavasi blogin muodossa. On parempi aloittaa tänään pienesti kuin joskus suuresti.

Älä yritä lanseerata vaan aloita. Vain kertomalla työstäsi sillä voi olla suurempaa merkitystä. Näin mä uskon. Käytä esimerkiksi puolet siitä ajasta mitä surffailet somessa uuden blogin kirjoittamiseen niin takaan että vuoden päästä sinulla on paljon enemmän laatusisältöä omaksi ja lukijoidesi riemuksi tai suruksi.

Kirjoittamalla tuot myös omalle työllesi merkitystä. Pidä huolta että sisällöt ovat ikuisia. Kirjoita, jaa, opi ja tee uudelleen. Ei huomenna vaan tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *